Programul de innoire a parcului auto a debutat in tromba. Mii de masini s-au vandut din prima zi. Oamenii au dormit in fata dealerilor Dacia pentru a prinde un Logan. Oferta de Logan s-a si epuizat in mare parte. Raman in joc alte marci admise pe lis
Programul de innoire a parcului auto a debutat in tromba. Mii de masini s-au vandut din prima zi. Oamenii au dormit in fata dealerilor Dacia pentru a prinde un Logan. Oferta de Logan s-a si epuizat in mare parte. Raman in joc alte marci admise pe lista Administratiei Fondului de Mediu. "Noi nu mai avem Logan la vanzare prin acest program. Oamenii au dormit in masini in fata showroom-ului pentru a fi primii. S-au dat imediat. Avem insa Clio si Megane de la Renault", ne-a declarat un reprezentant de vanzari de la dealerul IPSO din Bucuresti.
Din totalul de 15.000 de masini distribuite in acest program, mai mult de jumatate sunt Logan, adica 8.091 bucati. Altele 3.000 sunt Renault si Nissan.
Pe locul trei, cu 1.079 de bucati, se afla marcile Skoda, Seat, Audi si Volkswagen, furnizate de o singura companie.



Unii dealeri asteapta inca oferta de la producator

Trebuie spus ca multi dintre dealeri inca asteptau, ieri, oferta de la producator sau importator pentru a da drumul la vanzari. "inca nu a venit oferta de la Craiova. Maine (n. r.-azi) cred ca incepem sa vindem. Avem toata gama de modele Daewoo", ne-a spus Adrian Gheorghita, reprezentant de vanzari la dealerul Radacini. Daewoo a primit o cota de 809 masini pentru a fi vandute prin program. Pe lista se mai afla Opel si Chevrolet (860 de masini), Peugeot (539), Fiat si Alfa Romeo (459), Citroen (400), Kia (86), Suzuki (81), Ford si Mazda (54). (M. Gonciar, M. Dohi)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.