Politistii din mediul rural vor baga in curand in sperieti toti hotii deoarece, ca si confratii lor din unele state europene sau Statele Unite ale Americii, urmeaza sa fie dotati cu biciclete "ultimul racnet" cu care sa patruleze "in liniste" prin co
Politistii din mediul rural vor baga in curand in sperieti toti hotii deoarece, ca si confratii lor din unele state europene sau Statele Unite ale Americii, urmeaza sa fie dotati cu biciclete "ultimul racnet" cu care sa patruleze "in liniste" prin comune.
Astfel, conform Inspectoratului Judetean de Politie Salaj, "fiecare post de politie din judet urmeaza sa fie dotat cu cate o bicicleta speciala Mountain Bike (exceptie facand postul de politie al comunei Ileanda, unde vor fi doua biciclete, n.r.) care va avea un lant antifurt, trusa pentru scule, jante duble, geanta pentru acte si sirena, pentru a putea fi recunoscute in trafic". Costul unei astfel de biciclete se ridica la circa 3 milioane lei.
Se mizeaza si pe faptul ca starea de sanatate a politistilor se va imbunatati, ca si aspectul lor fizic: vor fi mai supli ca urmare a multiplelor deplasari efectuate in "raza de competenta".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.