Producatorul General Motors Corp. (GM) a anuntat ieri ca va retrage peste doua milioane de autovehicule pentru remedierea unor posibile defecte ale sistemului de siguranta. In majoritate, masinile vor proveni din vanzarile din Statele Unite, precizea
Producatorul General Motors Corp. (GM) a anuntat ieri ca va retrage peste doua milioane de autovehicule pentru remedierea unor posibile defecte ale sistemului de siguranta. In majoritate, masinile vor proveni din vanzarile din Statele Unite, precizeaza Mediafax. Problema pare a fi reprezentata de centurile de siguranta ale locurilor din spate, care nu asigura in totalitate pasagerii, au declarat reprezentantii companiei.
Trei sferturi dintre autovehiculele care urmeaza a fi retrase pentru verificari au fost produse intre 2003 si 2005. Ar mai fi de mentionat ca acest act al companiei nu se datoreaza unor accidente sau plangeri ale cumparatorilor, ci este pe deplin voluntar, fiind dictat de politica companiei fata de problemele de confort si siguranta.
GM nu este la prima retragere de acest gen, nu mai departe decat in luna martie a anului trecut retragand de pe piata peste patru milioane de camionete pentru inlocuirea anumitor componente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.