"Comandoul gainuselor" a facut spectacol in fata restaurantului KFC din bd. Magheru. Timp de o ora, militantii PETA - organizatie cu sediul in SUA, care lupta pentru un tratament etic fata de animale - au protestat fata de modul in care KFC torturea
"Comandoul gainuselor" a facut spectacol in fata restaurantului KFC din bd. Magheru. Timp de o ora, militantii PETA - organizatie cu sediul in SUA, care lupta pentru un tratament etic fata de animale - au protestat fata de modul in care KFC tortureaza animalele. Coordonatoarea actiunii, Lisa Franzetta, a aparut imbracata intr-un costum gen dansatoare de revista, cu parul din pene false, si a strigat "Trezeste-te KFC". Organizatia PETA cere KFC sa nu mai opareasca puii de vii, sa nu ii mai inghesuie in cotete si sa nu mai alimenteze pasarile cu hormoni mutilanti. Calin Ionescu, manager al KFC Romania, a spus ca KFC foloseste exclusiv furnizori locali si niciodata nu a facut vreun import. "Cele sustinute de manifestanti nu au nici un suport real".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.