Capitala mondiala a jocurilor de noroc, Las Vegas se pregateste de deschiderea celui mai luxos cazinou din lume, detinut de unul din cei mai bogati oameni de peste ocean, Steve Wynn. Noul "templu al norocului", pentru constructia caruia s-au cheltuit
Capitala mondiala a jocurilor de noroc, Las Vegas se pregateste de deschiderea celui mai luxos cazinou din lume, detinut de unul din cei mai bogati oameni de peste ocean, Steve Wynn. Noul "templu al norocului", pentru constructia caruia s-au cheltuit 2,7 miliarde de dolari, este unic: are 2.716 camere, iar in fata este umbrit de un munte artificial, pe culmile caruia a fost plantata o intreaga padure. "Wynn Las Vegas" va fi, dupa spusele proprietarului sau, cel mai scump si luxos cazinou din lume. Acesta are 50 de etaje, iar cladirea curbata este acoperita cu sticla suflata cu bronz.
Pentru iubitorii de golf, complexul se afla conectat la un teren de golf din apropiere, iar o partida costa 500 de dolari. Pentru relaxare, clietii se vor delecta intr-o sala de spectacol de 2.087 de locuri, cu un spectacol acvatic, care a costat mai multe milioane de dolari.
Pe langa acestea, cazinoul va pune la dispozitia clientilor 137 de mese de joc, 1.960 "slot machines", o sala de pariuri, o sala de poker si un salon de baccarat.
Clientii se vor putea caza intr-una din cele 2.359 de camere simple sau in oricare din cele 270 de apartamente. De asemenea, pentru clientii pretentiosi si cu dare de mana au fost pregatite 45 de apartamente directoriale, 36 de vile cu intrare comuna si pentru discretie completa, sase vile cu intrare privata.
in fata hotelului a fost construit un munte artificial, inalt de sapte etaje. Stanca a fost acoperita cu o padure de pini in toata regula. Artificiul arhitectural a scos din buzunarul lui Steve Wynn inca 130 de milioane de dolari.
La parterul complexului, clientii care au castigat prea mult vor putea sa-si mai usureze buzunarul la reprezentanta "Ferrari-Maserati".
Noua creatie a miliardarului Steve Wynn este salutata de concurenta. "Steve are talentul de a produce valoare pe piata. Deschiderea acestui nou complex este un lucru pozitiv pentru noi toti care activam pe piata jocurilor de noroc, pentru ca in Las Vegas vor veni si mai mai multi turisti si jucatori. Steve nu dezamageste pe nimeni", a declarat "The Rolling Good Times" Glenn Schaeffer, presedintele consiliului de administratie al grupului de companii Mandalay Resort Group, care detine un lant de cazinouri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.