Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Fundatia Olimpica Romana isi exprima solidaritatea cu cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak, Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian, a declarat, ieri, presedintele forului olimpic Octavian Morari
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Fundatia Olimpica Romana isi exprima solidaritatea cu cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak, Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian, a declarat, ieri, presedintele forului olimpic Octavian Morariu, cu prilejul conferintei de presa de dupa Adunarea Generala a COSR. "COSR si FOR, impreuna cu reprezentantii sportului romanesc, se alatura celor care militeaza pentru eliberarea celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak. Sportivii olimpici romani, cei mai buni ambasadori ai Romaniei, isi manifesta solidaritatea cu cei trei jurnalisti, victime ale terorismului, si lanseaza apelul lor pentru eliberarea acestora si readucerea lor printre cei dragi lor, pentru care au ajuns in situatia critica in care se afla acum", a spus Morariu. Totodata, secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, a tinut sa precizeze ca se vor intreprinde actiuni umanitare din partea forului olimpic si pentru ajutorarea sinistratilor din Ardeal, care au avut de suferit de pe urma revarsarilor de ape din ultimele zile. (MCZ)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.