Debutul turneului international de tenis de la München a fost amanat, ieri, din cauza ploii torentiale care s-a abatut asupra metropolei germane, informeaza site-ul competitiei dotate cu premii in valoare totala de 325.250 de euro. Prezent p
Debutul turneului international de tenis de la München a fost amanat, ieri, din cauza ploii torentiale care s-a abatut asupra metropolei germane, informeaza site-ul competitiei dotate cu premii in valoare totala de 325.250 de euro. Prezent pe tabloul principal ca al cincilea favorit, Andrei Pavel a fost nevoit si el sa-si amane debutul, meciul sau cu germanul Alexander Waske, jucator venit din calificari, fiind reprogramat pentru cand conditiile meteorologice se vor imbunatati. Daca va trece de Waske, reprezentantul nostru il va intalni in turul secund pe invingatorul partidei dintre germanul Tobias Summerer, beneficiar al unui wild-card, si olandezul Sjeng Schalken. Reamintim ca in cadrul aceluiasi turneu din circuitul "Master's Series", care se va incheia chiar de Pasti, Andrei Pavel va mai juca si la dublu, in pereche cu Gabriel Trifu, prietenul si colegul sau din echipa de Cupa Davis a Romaniei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.