Componenta a reprezentativei feminine de handbal a Romaniei si jucatoare de baza a echipei Rulmentul Brasov, Valentina Radu a refuzat zilele trecute o oferta foarte buna de transfer din partea gruparii austriece Hypo Viena, motivand ca vrea sa contin
Componenta a reprezentativei feminine de handbal a Romaniei si jucatoare de baza a echipei Rulmentul Brasov, Valentina Radu a refuzat zilele trecute o oferta foarte buna de transfer din partea gruparii austriece Hypo Viena, motivand ca vrea sa continue colaborarea cu antrenoarea Mariana Tarca. "Duminica a venit la meci un reprezentant al clubului din Viena. I-am spus inca o data ca nu ma intereseaza transferul. Mai am multe de invatat si vreau sa colaborez in continuare cu Mariana Tarca. Pentru ea si pentru spectatori nu parasesc echipa. Nu vreau sa se creada ca sunt o tradatoare", a spus Valentina, recomandata austriecilor de actualul antrenor al nationalei tricolore, Gheorghe Tadici. "M-au cautat inainte de campionatul trecut si le-am spus ca nu sunt decisa. Apoi a venit la echipa Mariana Tarca si le-am spus ca nu ma mai intereseaza nici o oferta. Saptamana trecuta m-au cautat din nou, mi-au dat o multime de mesaje si de telefoane dar nu le-am mai raspuns", a adaugat Valentina Radu. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.