Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale a dispus, ieri, plata a 343,1 miliarde lei pentru actiunea de subventionare cu bonuri valorice, sumele fiind cuprinse intre 360 de milioane de lei si 49,2 miliarde de lei pe judet. Banii au fos
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale a dispus, ieri, plata a 343,1 miliarde lei pentru actiunea de subventionare cu bonuri valorice, sumele fiind cuprinse intre 360 de milioane de lei si 49,2 miliarde de lei pe judet. Banii au fost trimisi catre directiile agricole de dezvoltare rurala, urmand sa ajunga in maximum o saptamana la furnizori. In acest fel, suma platita de catre MAPDR pentru decontarea bonurilor valorice se ridica la 1.155,1 miliarde lei, ceea ce reprezinta aproximativ o treime din totalul platilor destinate pentru acest tip de subventionare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.