AC Milan joaca in aceasta seara, in prima semifinala a UEFA Champions League, in direct de la 21.45 pe ProTV, cu PSV Eindhoven, pe "San Siro". Olandezii au sarbatorit sambata print-o victorie cucerirea celui de-al 18-lea titlu din istorie, iar antren
AC Milan joaca in aceasta seara, in prima semifinala a UEFA Champions League, in direct de la 21.45 pe ProTV, cu PSV Eindhoven, pe "San Siro". Olandezii au sarbatorit sambata print-o victorie cucerirea celui de-al 18-lea titlu din istorie, iar antrenorul Guus Hiddink si-a menajat mai multi titulari in vederea partidei din aceasta seara. PSV nu are nici o problema de efectiv astfel incat poate alinia la startul partidei cea mai buna garnitura. De partea cealalta, "diavolii rosii" continua disputa in campionat cu Juventus, iar lupta pe doua fronturi le-a afectat serios prospetimea. Carlo Ancelotti, antrenorul Milanului, are dificultati in aparare, acolo unde Nesta este suspendat pentru aceasta partida, iar Stam s-a accidentat la coapsa stanga, fiind incert. Nici la mijloc nu lipsesc problemele pentru milanezi in conditiile in care Pirlo va fi indisponibil o luna. Chiar si asa, trupa lui Ancelotti ramane marea favorita pentru calificarea in finala de la Istanbul. Cealalta semifinala, Chelsea - Liverpool, se va disputa maine seara. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.