Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri ca nu credea in victoria lui FC National in meciul cu Dinnamo, scor 5-1, din etapa a 21-a. "Puteam sa-mi pun si casa, ca nu credeam ca FC National va castiga meciul cu Dinamo. Eram con
Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri ca nu credea in victoria lui FC National in meciul cu Dinnamo, scor 5-1, din etapa a 21-a. "Puteam sa-mi pun si casa, ca nu credeam ca FC National va castiga meciul cu Dinamo. Eram convins ca nu poate, dar uite ca a facut-o. Jucatorii de la FC National au dovedit ca au caracter, iar presedintele lor, Gino Iorgulescu, ca este un om de mare onoare", a spus presedintele executiv al gruparii din Ghencea. Stoica a afirmat ca daca va invinge miercuri pe Farul Constanta si sambata pe Sportul Studentesc, Steaua va scapa in castigatoare a titlului. "Daca batem miercuri si sambata, putem spune ca ne-am desprins. Acum, Dinamo pare iesita din cursa pentru titlu, dar Rapid este aproape. Am fi nebuni daca ne-am gandi ca s-a incheiat totul", a spus oficialul stelist. Stoica a precizat ca Dinamo ramane o echipa periculoasa. "Dinamo, cu acelasi antrenor si cu aproximativ acelasi lot, a avut in trecut o serie de sapte infrangeri consecutive, insa in anul imediat urmator a castigat campionatul", a comentat Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.