In preajma sarbatorilor pascale, se constata in fiecare an ca mai multe persoane actioneaza ilegal in vederea obtinerii de foloase necuvenite, arogandu-si calitati neconforme cu realitatea aducand astfel deservicii grave de imagine tuturor organelor,

In preajma sarbatorilor pascale, se constata in fiecare an ca mai multe persoane actioneaza ilegal in vederea obtinerii de foloase necuvenite, arogandu-si calitati neconforme cu realitatea aducand astfel deservicii grave de imagine tuturor organelor, institutiilor, organizatiilor, ce au ca scop apararea drepturilor legitime ale consumatorilor, afirma Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania intr-un comunicat.
A.N.P.C.P.P.S.R. isi afirma pozitia ferma de combatere a actiunilor de denigrare a Organismelor neguvernamentale, dar totodata ne aratam indignarea cu privire la actiunile unor persoane fizice, care arogandu-si anumite calitati, actioneaza in nume propriu in vederea obtinerii unor foloase necuvenite.
Asociatia vrea sa identifice astfel de practici ce aduc deservicii grave imaginii institutiilor publice, si mai ales societatii civile in formare.
Pentru orice fel de sesizari referitoare la cele mentionate sau de natura a incalca drepturile legitime ale
consumatorului, in general, A.N.P.C.P.P.S.R. a pus la dispozitia, atat a agentilor economici, cat si a celorlalti, consumatori posibilitatea sesizarii on-line la adresa reclamatii@protectia-consumatorilor.ro.

Punctul Verde

A.N.P.C.P.P.S.R. a anuntat cu aceasta ocazie incheierea Protocolului de cooperare cu Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor (A.R.C.C. - www.anticontrafaceri.org) si totodata lansarea Programului comun in vederea obtinerii Certificatului de Utilizare a Marcilor Programelor "Punctul Verde" (www.punctulverde.ro) si "Pro Q" de catre institutiile, organismele si societatile comerciale, ce indeplinesc criteriile stabilite prin Regulamentul de Acordare al Certificatului.
"<

> face parte din campania de protejare si sustinere a produselor si serviciilor de calitate, de activare a consumului curat, ecologic, civilizat si rafinat", a spus Dan Docan, presedintele Programului.
Acest program are ca baza un nou concept de fidelizare a consumatorului de catre producatorii si prestatorii de bunuri si servicii de calitate din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.