O suta de grame de cocaina, ascunsa intr-un pantof, a ajuns, ieri, la Arad. Pachetelul continand prafurile albe a fost gasit intr-un colet expediat din Columbia si care a sosit la Arad, cu un avion de transport marfuri. Descoperirea a fost facuta de
O suta de grame de cocaina, ascunsa intr-un pantof, a ajuns, ieri, la Arad. Pachetelul continand prafurile albe a fost gasit intr-un colet expediat din Columbia si care a sosit la Arad, cu un avion de transport marfuri. Descoperirea a fost facuta de vamesii din terminalul Cargo al aeroportului, insa autoritatile au refuzat sa dea detalii in acest sens. Surse judiciare au precizat, insa, ca verificarea coletului s-a facut in lipsa proprietarului. "A fost nevoie de acest lucru, deoarece pachetul se incadra in categoria celor cu risc mare privind continutul, din cauza tarii din care a fost expediat", au precizat anchetatorii. Drogurile erau ascunse intr-un pantof aflat in colet, iar pachetul avea ca destinatie o persoana din Timisoara. Autoritatile vor continua ancheta pentru a stabili in ce masura persoana careia ii era destinat coletul stia despre droguri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.