Suporterii lui FC National de la peluza I a Stadionului "Cotroceni" nu au uitat modul in care echipa lor favorita a fost eliminata in semifinalele Cupei Romaniei. Astfel, ei au afisat un banner cu mesajul "Grupul arbitrilor sclavi ai lui Dinamo salut
Suporterii lui FC National de la peluza I a Stadionului "Cotroceni" nu au uitat modul in care echipa lor favorita a fost eliminata in semifinalele Cupei Romaniei. Astfel, ei au afisat un banner cu mesajul "Grupul arbitrilor sclavi ai lui Dinamo saluta regele buteliilor", trimitere directa la directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea. De asemenea, aproape de finalul meciului, fanii din Cotroceni au scandat "Aduceti-l pe Serea". Centralul din Focsani a fost cel mai bun om al lui Dinamo in mansa a doua a semifinalelor cupei, cand a inventat un fault si l-a eliminat gratuit pe McKain, faza din care "cainii rosii" au deschis scorul prin Cl. Niculescu, si a dictat eronat doua penalty-uri pentru alb-rosii, transformate pentru 2-0 si 3-0 de acelasi Cl. Niculescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.