Steaua a castigat sambata seara meciul cu FC Arges, scor 2-0, dupa o prima repriza in care marile ocazii de gol au apartinut pitestenilor. "Militarii" au suferit pentru aceasta victorie, una importanta si speciala in conditiile in care au fost lipsit
Steaua a castigat sambata seara meciul cu FC Arges, scor 2-0, dupa o prima repriza in care marile ocazii de gol au apartinut pitestenilor. "Militarii" au suferit pentru aceasta victorie, una importanta si speciala in conditiile in care au fost lipsiti de suportul fanilor. Bilasca, Prepelita si M. Sava au fost aproape de gol in primele 45 de minute, pentru ca Nicolae Dica sa decida meciul in repriza secunda prin cele doua goluri ale sale. Primul a venit dupa un corner contestat de pitesteni, iar al doilea dupa o gafa uriasa a lui Preda, care i-a oferit mingea atacantului stelist.
Zenga: "Un lucru urat"
Walter Zenga a declarat la finalul meciului ca "cel mai urat lucru pentru un antrenor sau pentru un fotbalist este sa joace fara spectatori". "Din respect pentru fanii nostri nu vreau sa vorbesc prea mult, pentru ca este o nedreptate. Sunt foarte dezamagit, pentru ca lucrez impreuna cu acesti jucatori de opt, noua luni si am ajuns sa jucam cu stadionul plin mereu, ceea ce nu prea se intampla in Romania. Am creat o atmosfera tare si au vrut sa ne rupa in doua", a spus Zenga. "Un sfat pentru cei care au luat aceasta decizie: sa se duca in Italia sa vada daca galeriile spun ceva. Sunt bucuros ca am trecut peste aceasta situatie. Miercuri, prietenii mei Razvan Lucescu si Cosmin Olaroiu vor avea probleme mari, o atmosfera urata, ceea ce nu este bine pentru fotbal", a adaugat Zenga, care a precizat ca Steaua a demonstrat in meciul cu FC Arges ca este o echipa foarte buna.
Dica i-a dedicat victoria lui Gigi Becali
Dorinel Munteanu a afirmat ca pentru Steaua a reprezentat un "handicap" faptul ca a evoluat fara suporteri, dar considera ca astfel de decizii sunt benefice si au ca scop mentinerea fair-play-ului pe stadioane. "Ma bucur ca am invins o echipa bine organizata. Nu am mai jucat niciodata fara public. In Romania mi s-au intamplat multe de cand am revenit, chiar si sa fie un meci supendat din cauza vremii. Este bine ca se iau astfel de masuri, pentru ca pe stadion trebuie sa fie fair-play. Sanctiunile au inceput cu Steaua si sper sa se ia astfel de masuri si cu alte echipe", a spus Munteanu. Nicolae Dica a spus ca dupa cele doua goluri inscrise in meciul cu FC Arges a simtit nevoia sa se bucure alaturi de suporteri. "Important este sa castigam, nu conteaza cine marcheaza. A fost mai greu fara spectatori. Si la juniori mai veneau parintii sau alti spectatori. Acum a fost stadionul gol. Victoria cu FC Arges a fost cel mai frumos cadou pentru Gigi Becali", a spus Dica. De partea cealalta, portarul lui FC Arges, Stefan Preda, a afirmat ca Steaua a beneficiat de ajutorul arbitrilor. "Nu a fost corner la primul gol, dar e normal sa-ti iei alte masuri cand nu ai publicul cu tine. E normal ca Sorin Cartu sa fie nervos pe mine, desi nu mi-a reprosat nimic", a spus Preda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.