In prima repriza, patronul FC Steaua, Gigi Becali, presedintele executiv Mihai Stoica si directorul executiv Valeriu Argaseala au urmarit meciul de la tribuna zero. Inainte de meci, Stoica le-a strigat, in gluma, celor aflati in loja rezervata oficia
In prima repriza, patronul FC Steaua, Gigi Becali, presedintele executiv Mihai Stoica si directorul executiv Valeriu Argaseala au urmarit meciul de la tribuna zero. Inainte de meci, Stoica le-a strigat, in gluma, celor aflati in loja rezervata oficialilor stelisti: "Sa fiti atenti, sa nu aruncati cu torte". Ulterior, Gigi Becali i-a chemat alaturi de el pe cei aflati in loja, spunandu-le: "Pai patronul sta in tribuna si voi in loja?". In repriza a doua, oficialii stelisti au urmarit meciul din loja * Inainte de inceperea partidei, angajatii FC Steaua aflati pe stadion au afisat un banner pe care era scris mesajul "Angajatii clubului Steaua ureaza La Multi Ani celui mai tare patron", cu ocazia sarbatorii de Sf. Gheorghe * Selectionerul Victor Piturca si presedintele de onoare al FC Steaua, Viorel Paunescu, nu au fost lasati de oamenii de ordine sa intre la loje, pe motiv ca nu au fost inscrisi pe tabelul nominal intocmit inainte de meci cu persoanele care au acces in tribune. Dupa cateva minute de asteptare, timp in care reprezentantii organizatorilor au discutat cu conducerea clubului, Piturca si Paunescu au primit permisiunea de a asista la meci. Dupa ce acestia au intrat la loja, Argaseala a transmis oamenilor de ordine sa nu mai permita accesul in stadion si altor persoane al caror nume nu este trecut pe tabel. Unul dintre reprezentantii organizatorilor a afirmat ca daca se permite accesul in stadion persoanelor neautorizate, echipa gazda risca sa piarda meciul cu scorul de 0-3 la "masa verde" * La iesirea de la loje, Gigi Becali a explicat de ce in timpul meciului, dupa ce Prepelita a fost inlocuit, i-a strigat lui Cartu: "Te-ai prins Sorine. Ala o sa fie al meu, va juca in Liga Campionilor". Patronul stelist a adaugat: "Asa cum am glumit atunci cand am spus ca Plesan nu si-a aparat corect sansele cu noi pentru ca vrea sa ajunga la Steaua, asa si Prepelita are nevoie sa castige Steaua campionatul, ca sa joace in Liga Campionilor. Am spus ca la Steaua nu vor mai ajunge decat jucatorii de valoare, iar Plesan si Prepelita intra in aceasta categorie. Dica a confirmat ca este liantul echipei", a afirmat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.