Inainte de meci, selectionerul Victor Piturca a apreciat drept corecta decizia comisiilor FRF de a obliga Steaua si Rapid sa dispute cate un meci cu portile inchise. "Trebuie sa se ia masuri. Un joc fara spectatori este ca painea fara sare, dar nu se
Inainte de meci, selectionerul Victor Piturca a apreciat drept corecta decizia comisiilor FRF de a obliga Steaua si Rapid sa dispute cate un meci cu portile inchise. "Trebuie sa se ia masuri. Un joc fara spectatori este ca painea fara sare, dar nu se mai poate. Cred ca galeriile se vor potoli daca se va merge pe acest drum. Este foarte urat sa injuri adversarii si in plus doar clubul are de suferit. In Franta sau Italia sunt doua, trei injuraturi, nu e ca la noi. La meciurile de acasa incarcatura psihica data de suporteri este mai mare, iar un meci cu portile inchise ar trebui sa fie mai usor pentru echipa gazda", a comentat Piturca. La finalul meciului, Piturca era de alta parere. "Steaua a meritat victoria, desi este greu sa joci fara spectatori. M-am razgandit. Trebuie sa se gaseasca alte solutii, nu sa se joace fara spectatori. Dica este nascut sa dea goluri, asta este meseria lui", a spus selectionerul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.