Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Planificare Urbana si Metropolitana Bucuresti si Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti - ArCuB vor marca astazi momentul semnarii tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, pri
Primaria Municipiului Bucuresti, Centrul de Planificare Urbana si Metropolitana Bucuresti si Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti - ArCuB vor marca astazi momentul semnarii tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, printr-o manifestare denumita "Bucuresti. Oras - Capitala Europeana". Evenimentul va avea loc intre orele 10.00 - 18.00 in piateta cu fantana din fata Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu", si consta intr-o mini-expozitie organizata intr-un cort amplasat special, echipat cu panouri si doua ecrane de proiectare digitala, prin intermediul carora vizitatorii vor putea afla care sunt principiile politicilor europene de dezvoltare spatiala durabila, precum si aplicarea concreta a acestora in spatiul urban si metropolitan al Bucurestilor. Pentru ca spatiul s-ar putea dovedi neincapator, expozitia va fi extinsa si in strada, unde trecatorii vor fi intampinati cu pliante si informatii.
In parcul Cismigiu, de la ora 10.00 se vor distribui materiale informative despre UE si o prezentare succinta a principalelor masuri adoptate de catre Primaria Capitalei in vederea implementarii normelor comunitare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.