Secretarul Campionatelor Nationale de lupte rezervate cadetilor, Nae Ion, a suferit, ieri dimineata, un accident vascular cerebral chiar in timpul desfasurarii competitiei si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Cluj. In urma acestu
Secretarul Campionatelor Nationale de lupte rezervate cadetilor, Nae Ion, a suferit, ieri dimineata, un accident vascular cerebral chiar in timpul desfasurarii competitiei si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Cluj. In urma acestui incident neplacut, finalele gazduite de Sala Sporturilor din Cluj au fost intrerupte mai bine de o ora, ceea ce a condus la amanarea orei de incepere a meciurilor din Liga Nationala de handbal feminin, dintre "U" Jolidon Cluj si Rapid CFR, si a intalnirii din play-off-ul Diviziei A de baschet masculin, dintre Poli Carbochim si CSU Sibiu. Pentru a respecta grila de programe a televiziunii locale, organizatorii au propus oficialilor echipei Rapid CFR ca partida de handbal sa se dispute dupa meciul de baschet, dar bucurestenii au refuzat. De mentionat ca festivitatea de premiere a medaliatilor CN de lupte pentru cadeti a fost organizata in holul Salii Sporturilor, pentru a da posibilitate handbalistelor de la "U" Jolidon si Rapid CFR sa poata efectua incalzirea dinaintea partidei. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.