CHINA, China Super League, etapa a 5-a * IONEL DANCIULESCU (foto dreapta) a marcat un gol in minutul 80 al meciului pe care echipa sa, Shandong Luneng, l-a castigat in deplasare, scor 3-1 cu Tianjin Teda. Danciulescu, ajuns al patrulea in clasamentul
CHINA, China Super League, etapa a 5-a * IONEL DANCIULESCU (foto dreapta) a marcat un gol in minutul 80 al meciului pe care echipa sa, Shandong Luneng, l-a castigat in deplasare, scor 3-1 cu Tianjin Teda. Danciulescu, ajuns al patrulea in clasamentul marcatorilor, a fost integralist. Shandong este pe primul loc, cu 13 puncte, la egalitate cu Dalian Shide.
CHINA, China League, etapa a 7-a * SABIN ILIE (foto stanga) a marcat pentru Changchun Yatai, 2-1 in deplasare cu Henan Jianye. Sabin a fost integralist si a egalat, 1-1, in minutul 51. Sabin este golgeterul ligii secunde, cu 11 goluri, iar Changchun este liderul campionatului.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 34-a * CLAUDIU KESERU a intrat in minutul 88 pentru FC Nantes, 2-2 pe teren propriu cu Olympique Marseille. Keseru l-a inlocuit pe Bagayoko. De la FC Nantes a lipsit FLORIN BRATU, neconvocat * Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI a castigat in deplasare scor 2-0 cu Istres.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 30-a * CLAUDIU RADUCANU a lipsit din lotul Arminiei Bielefeld, 3-1 acasa cu SC Freiburg.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 30-a * LAURENTIU REGHECAMPF a intrat in minutul 80 pentru Alemannia Aachen, 2-0 in deplasare cu RW Essen. Reghecampf l-a inlocuit pe Landgraf * CATALIN RACANEL a intrat in minutul 58 pentru Eintracht Trier, 0-2 in deplasare cu Eintracht Frankfurt. Racanel l-a inlocuit pe Labak.
TURCIA, Super Lig, etapa a 29-a * DANIEL PANCU a fost titular pentru Besiktas, 2-1 acasa cu Konyaspor. Pancu a fost schimbat in minutul 88 de Sergen Yalcin * GIANI KIRITA nu a jucat pentru Samsunspor, 3-1 in deplasare cu Gaziantepspor.
PORTUGALIA, Super Liga, etapa a 30-a * MARIUS NICULAE a fost titular pentru Sporting Lisabona, 0-0 acasa cu Academica Coimbra. Niculae a fost schimbat la pauza de Pedro Barbosa.
ANGLIA, Championship, etapa a 44-a * IONEL GANEA a lipsit de la Wolverhampton Wanderers, 2-0 acasa cu Rotherham.
OLANDA, Eerste Divisie, etapa a 32-a * OVIDIU STANGA a intrat in minutul 68 pentru Helmond Sport, 1-1 acasa cu FC Volendam. Stanga l-a inlocuit pe Braber.
ITALIA, Serie B, etapa a 35-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 1-0 in deplasare cu Perugia.
CROATIA, HNL, etapa a 26-a (a 4-a din play-off) * DUMITRU MITU a fost titular pentru NK Rijeka, 0-0 acasa cu Slaven Belupo. Mitu a fost schimbat in minutul 69 de Sharbini.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 27-a * LUCIAN PARVU (din minutul 76 in locul lui Haralambakis) si FALEMI N'GASSAM NANA (integralist) au jucat pentru Ergotelis, 0-1 in deplasare cu Apollon Kalamaria.
ELVETIA, Challange League, etapa a 28-a * ADRIAN PIT a marcat golul lui AC Bellinzona, 1-2 in deplasare cu Kriens. Pit a fost integralist si a transformat un penalty in minutul 49. De la Bellinzona a lipsit CRISTIAN IANU, suspendat * Yverdon, echipa antrenata de RADU NUNWEILLER, a castigat acasa, scor 2-1 cu Lucerna. Yverdon este lider in divizia a doua.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 6-a * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 2-0 in deplasare cu Dinamo Moscova * CRISTIAN TUDOR a intrat in minutul 72 pentru Alania Vladikavkaz, 2-1 acasa cu Spartak Moscova. Tudor l-a inlocuit pe Dadu. De la Alania a lipist IULIAN TAMES. La Spartak, ADRIAN IENCSI si FLORIN SOAVA au fost rezerve * ERIK LINCAR a fost integralist pentru Amkar Perm, 1-1 in deplasare cu Lokomotiv Moscova. Lincar a primit un cartonas galben.
UNGARIA, I Liga, etapa a 23-a * DARIUS MICLEA (titular, avertizat cu cartonas galben, schimbat in minutul 46 de Laszka) si DOREL MUTICA (integralist) au jucat pentru Lombard Papa, 1-3 in deplasare cu Ujpest * DANIEL TUDOR a fost integralist in poarta lui Videoton, 2-1 acasa cu Gyor * RADU SABO a intrat in minutul 77 pentru Zalaegerszeg, 2-0 in deplasare cu Kaposvar. Sabo l-a schimbat pe J. Sebok * CIPRIAN DIANU (integralist), MARIUS SIMINIC (titular, schimbat de Tisza in minutul 71) si MIKLOS BELENYESI (din minutul 86 in locul lui Halgas) au jucat pentru Diosgyor, 2-0 in deplasare cu Bekescsaba. Pentru Diosgyor, ANDREI URAI a fost rezerva * SORIN BOTIS si MARIUS SASU au lipsit de la Ferencvaros, 0-3 in deplasare cu Sopron.
BULGARIA, A Grupa, etapa a 24-a * EUGEN TRICA a fost integralist pentru Litex Loveci, 0-1 acasa cu Lokomotiv Plovdiv. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.