Comisarii Gãrzii Financiare au aplicat amenzi contravenþionale in valoare de 29,28 miliarde lei, din care a fost incasatã operativ suma de 18,44 miliarde lei, in urma controalelor desfãºurate in perioada 11-17 aprilie. Potriv
Comisarii Gãrzii Financiare au aplicat amenzi contravenþionale in valoare de 29,28 miliarde lei, din care a fost incasatã operativ suma de 18,44 miliarde lei, in urma controalelor desfãºurate in perioada 11-17 aprilie. Potrivit unui comunicat al Agenþiei Naþionale de Administrare Fiscalã (ANAF), care coordoneazã activitatea GF, au fost desfãºurate 3.198 acþiuni de control operativ ºi inopinat, in urma cãrora au fost incheiate 2.741 acte de control ºi au fost confiscate bunuri in valoare de circa 34,928 miliarde lei.
Acþiunile de control ale GF au fost declanºate in baza unor sesizãri proprii, cat ºi a unor solicitãri venite din partea altor instituþii ale statului, punandu-se accent pe verificarea activitãþilor agenþilor economici din domeniul circulaþiei ºi comercializãrii produselor petroliere, producerii ºi comercializãrii alcoolului ºi bãuturilor alcoolice, þigaretelor, cafelei, produselor agroalimentare, precum ºi respectãrii reglementãrilor legale privind existenþa documentelor justificative pe timpul transportului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.