Aproximativ 300 de suporteri au urmarit meciul Steaua - FC Arges, scor 2-0, din etapa a 21-a a Diviziei A, pe un ecran amplasat in curtea stadionului din Ghencea. FC Steaua a instalat un ecran in interiorul Complexului Sportiv, aproape de portile de
Aproximativ 300 de suporteri au urmarit meciul Steaua - FC Arges, scor 2-0, din etapa a 21-a a Diviziei A, pe un ecran amplasat in curtea stadionului din Ghencea. FC Steaua a instalat un ecran in interiorul Complexului Sportiv, aproape de portile de acces, fanii urmarind partida dintr-un perimetru special amenajat intre linia tramvaiului 41 si gardul complexului. Suporterii stelisti au afisat un banner cu mesajul "Retrageti trupele din Irak si jandarmii de pe Steaua". Unii dintre ei au aruncat cu cateva torte inspre jandarmi, acestia din urma intervenind in forta. Fanii au mai scandat "Jandarmii pe Ghencea suntem noi". Meciul Steaua - FC Arges s-a disputat fara spectatori, dupa ce Comisia de Apel a FRF a respins vineri memoriul gruparii din Ghencea la decizia Comisiei de Disciplina de a sanctiona gruparea bucuresteana cu disputarea unui meci de pe teren propriu cu portile inchise. In cateva randuri, scandarile suporterilor stelisti prezenti in fata arenei s-au facut auzite si in interiorul stadionului. Inainte de inceperea partidei, fanii s-au declarat dezamagiti de faptul ca nu pot vedea meciul din tribuna. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.