"Sunt doar pe jumatate multumit. Am venit la Constanta sa castigam, dar nu am putut remonta diferenta de patru goluri de la Bucuresti. Am pierdut calificarea in tur", declara suparat antrenorul echipei de handbal masculin Dinamo-Baumit, Constantin St
"Sunt doar pe jumatate multumit. Am venit la Constanta sa castigam, dar nu am putut remonta diferenta de patru goluri de la Bucuresti. Am pierdut calificarea in tur", declara suparat antrenorul echipei de handbal masculin Dinamo-Baumit, Constantin Stefan, la putin timp dupa ce echipa sa a castigat, cu scorul de 23-22 (12-12), meciul retur din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei, desfasurat sambata in Sala Sporturilor din Constanta. Si cum in tur, HCM Constanta castigase la Bucuresti, cu scorul de 36-32, elevii antrenorului Aihan Omer au acces in ultimul act al competitiei KO, iar ros-albii au parasit intrecerea cu capul plecat, profund dezamagiti pentru evolutia slaba din Sala Floreasca. De partea cealalta, tehnicianul gruparii de pe Litoral era bucuros pentru calificarea in finala, dar s-a declarat nemultumit pentru lipsa de concentrare din final, cand "jucatorii s-au relaxat prematur si am pierdut". Tot o semifinala de foc s-a consemnat si la Baia Mare, unde echipa locala, HC Minaur, a tremurat serios in fata rivalilor de la Uztel Ploiesti pana a obtinut biletele pentru finala. In cele din urma, elevii antrenorului Lascar Pana au castigat in fata propriilor suporteri, cu scorul de 27-25, si au reusit sa depaseasca handicapul din tur, cand ploiestenii s-au impus cu scorul de 25-24. In urma acestor rezultate, HCM Constanta si HC Minaur Baia Mare se vor lupta, pe data de 15 mai, la Sighisoara, cu trofeul pe masa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.