Romania reprezinta a sasea destinatie a exporturilor ungare, cu o valoare de 1,3 miliarde de euro in 2004, a declarat ITD Hungary, institutie ce dirijeaza afacerile externe ungare, citata de Mediafax. In prezent, 5.010 firme din Romania au participar
Romania reprezinta a sasea destinatie a exporturilor ungare, cu o valoare de 1,3 miliarde de euro in 2004, a declarat ITD Hungary, institutie ce dirijeaza afacerile externe ungare, citata de Mediafax. In prezent, 5.010 firme din Romania au participare ungara la capital, capitalul investit fiind de 347 milioane de dolari. Firmele ungare au investit in special in industrie (24 la suta din totalul investitiilor), comertul cu amanuntul (16 procente), servicii (14 la suta) si turism (4 la suta). In total, comertul dintre Romania si Ungaria a crescut de la data integrarii Ungariei cu 50 la suta. Prezent in municipiul Sfantu Gheorghe la o intalnire a oamenilor de afaceri, Halasz Janos, reprezentant ITD in Romania, a declarat ca exista un interes real din partea investitorilor ungari de a veni in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.