Principalul producator de computere personale din Taiwan, Acer, se afla in negocieri avansate cu grupul Siemens, pentru a deveni partener in cadrul diviziei de telefonie mobila a acestuia, potrivit unei publicatii germane, relateaza Mediafax. Repreze
Principalul producator de computere personale din Taiwan, Acer, se afla in negocieri avansate cu grupul Siemens, pentru a deveni partener in cadrul diviziei de telefonie mobila a acestuia, potrivit unei publicatii germane, relateaza Mediafax. Reprezentantii Siemens si Acer au refuzat insa sa comenteze informatia.
Ziarul german sustine ca firma din Taiwan intentioneaza sa-si extinda activitatile din domeniul produselor electronice. Siemens a lansat recent o actiune de reducere a costurilor la divizia de telefonie mobila, care se confrunta cu pierderi.
Grupul german a afirmat ca problemele unitatii sale trebuie rezolvate inainte ca aceasta sa poata fi scoasa la vanzare sau sa fie creat un parteneriat.
Conducerea companiei nu exclude nici ca afacerea sa fie pastrata sau chiar inchisa. Investitorii spera sa obtina informatii referitoare la viitorul diviziei de telefonie mobila, care se confrunta cu pierderi de mai multe trimestre, in data de 27 aprilie, cand compania va raporta rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.