Clubul londonez Chelsea se afla foarte aproape de cucerirea unui nou titlu de campioana dupa 50 de ani de asteptare. Daca astazi Arsenal nu va invinge pe Tottenham in ultima partida a etapei cu numarul 35, elevii managerului Jose Mourinho vor castiga
Clubul londonez Chelsea se afla foarte aproape de cucerirea unui nou titlu de campioana dupa 50 de ani de asteptare. Daca astazi Arsenal nu va invinge pe Tottenham in ultima partida a etapei cu numarul 35, elevii managerului Jose Mourinho vor castiga mult invidiatul titlu de campioni, Chelsea distantandu-se la 14 puncte de principalii adversari de la Arsenal, cu 4 meciuri inainte de finalul campionatului. Paltonul norocos al lui Jose Mourinho a fost scos la licitatie pe Internet, iar suma obtinuta va fi donata fundatiei CLIC Sargent, al carei obiect de activitate este ingrijirea copiilor bolnavi de cancer. Paltonul marca Armani valoreaza 1.800 de euro, dar licitatia a pornit de la suma de 15.000 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.