Sambata, la postul de televiziune National TV se va difuza, de la orele 23.00, productia "Niciodata nu e prea tarziu" (Nobody's fool), realizat in anul 1994, cu Paul Newman in rolul principal.
Tot sambata, de la ora 13,00, revine la Televiziune
Sambata, la postul de televiziune National TV se va difuza, de la orele 23.00, productia "Niciodata nu e prea tarziu" (Nobody's fool), realizat in anul 1994, cu Paul Newman in rolul principal.
Tot sambata, de la ora 13,00, revine la Televiziunea Romana emisiunea "Agentia de plasare", singura emisiune care sprijina oamenii de diferite categorii profesionale in incercarea lor de a gasi un loc de munca. Emisiunea a fost difuzata in trecut pe TVR 1, iar acum revine la TVR2 sub forma aceluiasi concurs intre doi aspiranti la ocuparea unui loc de munca. Prezentator este tot actorul Emil Hossu, iar emisiunea va fi difuzata saptamanal, sambata, la ora mai sus mentionata.
Duminica, de la orele 20.00, TVR 2 va transmite in direct din Piata Revolutiei spectacolul oferit de Luminita Anghel si Sistem, in cadrul manifestarilor organizate pe parcursul intregii zile pentru marcarea semnarii de catre tara noastra a Tratatului de Aderare la Uniunea Europeana. Evenimentul este organizat de catre Ministerul Integrarii Europene si Agentiei pentru Strategii Guvernamentale, avand TVR ca partener. In plus, in piata Revolutiei va fi difuzat filmul de scurt metraj "Romania - Uniunea Europeana - Pasi spre integrare", realizat de TVR.
Duminica, postul de televiziune ProCinema ofera telespectatorilor filmul "Calea cea grea" - "The harder they fall", realizat in anul 1956, in regia lui Mark Robson. Din distributie fac parte inegalabilul Humprey Bogart, Rod Steiger si Jan Sterling. Dupa terminarea filmarilor la drama "The Harder They Fall", Bogart a fost supus unei operatii de cancer si moare in somn la data de 14 ianuarie 1957.
In film, personajul Eddie Willis, interpretat de Humphrey Bogart, fost cronicar de sport, a fost angajat ca publicist de Nick Benko (Rod Steiger), pentru a promova noul sau luptator din Argentina, Toro Moreno (Mike Lane). Benko ii stabileste multe meciuri pentru a-l roda si a-l face sa ajunga ca fostul lui luptator, Gus Dundee, mort in ring. Toro crede chiar ca Benko a fost cel care l-a omorat. Nevrand sa lupte iarasi, dar disperat sa faca bani pentru parintii lui, Toro se bate cu Buddy Brannen. Willis este socat sa afle ca Toro a luat numai 49.70 de dolari si planuieste sa-l razbune.
Filmul saptamanii, "Matrix - Revolutii", va fi difuzat de postul de televiziune HBO, la ora 20.00. Aceasta pelicula este precedata de alte doua productii de exceptie - Cetateanul Hearst (ora 16.20), in regia lui Peter Bogdanovich, si comedia "Al naibii tratament" (18.15), cu o distributie de zile mari: Adam Sandler, Jack Nicholson si Marisa Tomei.
Va reamintim ca de vineri seara, postul PAX TV a devenit SENSO, unde, duminica, veti putea urmari, incepand cu orele 22.00, filmul "Fratii Karamazov". Aceasta ecranizare, realizata in 1969, este considerata de critici cea mai apropiata de textul lui Dostoievski.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.