Sarbatoarea Floriilor are pentru Teatrul National pentru Copii si o a doua semnificatie: implinirea a patru ani de existenta. Proiectul ii apartine Fundatiei Abracadabra, initiat de Marian Ralea, cunoscut copiilor drept Magicianul si a fost adoptat d
Sarbatoarea Floriilor are pentru Teatrul National pentru Copii si o a doua semnificatie: implinirea a patru ani de existenta. Proiectul ii apartine Fundatiei Abracadabra, initiat de Marian Ralea, cunoscut copiilor drept Magicianul si a fost adoptat de repertoriul Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti ca proiect de teatru independent, destinat celor mici. Invatand, dupa metode moderne, neconventionale, drumul spre teatru, prin intermediul jocului, copiii au prins multe din tainele cunoasterii si au devenit, mici si mari (parinti si bunici), prietenii unui gen de teatru mai rar - teatrul interactiv pentru copii.
Aniversarea Teatrului National pentru Copii este programata maine, intre orele 11.00-17.00, in Parcul Tineretului, pe aleea principala. La sediu, spectacolele se reiau pe 15 mai cu o serie de trei reprezentatii consacrate Povestilor florilor, dupa care, o noua tema deschide drum spre viitoarea stagiune: "Joc, copilarie, teatru", un proiect complex ticluit tot de catre Magician. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.