Comisia de Apel a FRF, condusa de Constantin Son, a respins ieri memoriile inainte de FC Steaua si FC Rapid, astfel incat cele doua echipe vor juca primul meci de acasa cu portile inchise. Steaua va juca meciul cu FC Arges de astazi, ora 20.30, din e
Comisia de Apel a FRF, condusa de Constantin Son, a respins ieri memoriile inainte de FC Steaua si FC Rapid, astfel incat cele doua echipe vor juca primul meci de acasa cu portile inchise. Steaua va juca meciul cu FC Arges de astazi, ora 20.30, din etapa a 21-a, fara suporteri, iar Rapid va intalni miercuri, de la ora 21.30, cu tribunele goale, pe "Poli" Timisoara, in etapa a 22-a. Comisia de Disciplina a FRF a decis miercuri ca Steaua si Rapid sa dispute cate un meci pe teren propriu cu portile inchise, in urma incidentelor de la meciul dintre cele doua echipe, restanta din etapa a 17-a, disputat pe 13 aprilie. De asemenea, cele doua cluburi au fost amendate cu cate 700 de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.