FC National asteapta de 10 zile revansa in fata lui Dinamo. "Bancarii" au fost eliminati din Cupa Romaniei dupa un meci in care "centralul" Ionica Serea, ajuns acum la Divizia C, a fost cel mai bun "caine" de pe teren! Ba, mai mult, gruparea din Cotr
FC National asteapta de 10 zile revansa in fata lui Dinamo. "Bancarii" au fost eliminati din Cupa Romaniei dupa un meci in care "centralul" Ionica Serea, ajuns acum la Divizia C, a fost cel mai bun "caine" de pe teren! Ba, mai mult, gruparea din Cotroceni a fost amagita si de tentativa lui Dinamo de a rejuca meciul (n.r. - 4-0 in mansa a doua a semifinalelor), ideea dovedindu-se in cele din urma doar praf in ochii suporterilor deranjanti de mijloacele "specifice" folosite de "alb-rosii". Legat de fanii lui Dinamo, cei grupati in PCH (Peluza "Catalin Haldan") au anuntat ca nu-si vor sustine echipa in Cotroceni, fiind deranjati de felul in care sunt tratati de jandarmi la meciurile de acasa. Motiv pentru capitanul Fl. Petre de a le cere fanilor sa se razgandeasca. "Noi mergem sa jucam si sa o facem cat mai bine. Ne-am dori din toata inima ca suporterii sa fie alaturi de noi. Orice echipa mare are o galerie mare cum este a noastra. Este normal sa ii asteptam in numar cat mai mare la stadion. Nu stiu ce s-a intamplat intre ei si jandarmi", a spus Fl. Petre. In ceea ce priveste lotul lui Dinamo, antrenorul Ioan Andone are cateva probleme. Mihalcea s-a accidentat cu CFR Cluj (leziune fibrilara), nu s-a antrenat in ultimele zile, insa ar putea fi refacut pana la ora meciului. De asemenea, Tamas este si el incert, in timp ce I. Badea, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, va lipsi de pe teren.
"Bancarii" au si ei unele absente "grele" pentru meciul cu Dinamo. Capitanul Lita este suspendat pentru cumul de cartonase galbene (pentru "rosul" din cupa a stat la partida cu Apulum), iar Abiodun, M. Savu, Pitu, Vl. Munteanu, Srhoj, Olah si Panc sunt accidentati. In schimb, revine McKain, eliminat si el in cupa, australianul anuntand ca duminica seara "va fi razboi". De asemenea, Alin Stoica ar putea debuta la FC National, dupa ce a semnat joi seara un contract cu gruparea din Cotroceni valabil pana la finalul sezonului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.