Prezent in tribunele Patinoarului artificial din Galati alaturi de alte personalitati sportive si politice, presedintele FR Box, Rudel Obreja, unul dintre specialistii pugilatului autohton care l-au sustinut pe Lucian Bute pe vremea cand boxa la amat
Prezent in tribunele Patinoarului artificial din Galati alaturi de alte personalitati sportive si politice, presedintele FR Box, Rudel Obreja, unul dintre specialistii pugilatului autohton care l-au sustinut pe Lucian Bute pe vremea cand boxa la amatori, a declarat imediat dupa meci, ca sportivul galatean legitimat la clubul canadian Interbox are nevoie de timp si rabdare pentru a putea atacu un titlu mondial. "Sunt voci care afirma ca lui Lucian i se dau adversari facili. Nu este asa! Noi suntem tentati sa-l credem deja campion mondial, ceea ce este o greseala. Bute parcurge acum doar o etapa spre titlul mondial. Este cu mult superior celor care se afla pe aceeasi treapta cu el, dar nu trebuie sa-l punem acum sa boxeze cu campionii mondiali. Trebuie sa avem rabdare", a subliniat Obreja, care a mai adaugat ca Bute are sanse sa aspire la o centura mondiala in cel mult doi ani. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.