UCRAINA, cupa, semifinale (tur) * COSMIN BARCAUAN (integralist), RAZVAN RAT (integralist), FLAVIUS STOICAN (din minutul 57 in locul lui Duljaj) si CIPRIAN MARICA (din minutul 46 in locul lui Elano) au jucat pentru Sahtar Donetk in meciul pe care echi
UCRAINA, cupa, semifinale (tur) * COSMIN BARCAUAN (integralist), RAZVAN RAT (integralist), FLAVIUS STOICAN (din minutul 57 in locul lui Duljaj) si CIPRIAN MARICA (din minutul 46 in locul lui Elano) au jucat pentru Sahtar Donetk in meciul pe care echipa lor, antrenata de MIRCEA LUCESCU, l-a castigat pe teren propriu, scor 2-1 cu Dnepr Dneprpetrovsk * TIBERIU GHIOANE (din minutul 83 in locul lui Yussuf) a jucat pentru Dinamo Kiev, 1-1 in deplasare cu Krivbas Krivoi Rog.
De la Dinamo a lipsit FLORIN CERNAT.
Meciurile retur se vor juca pe 4 mai.
OLANDA, cupa, semifinale (un singur meci) * NICOLAE MITEA a fost integralist pentru Ajax Amsterdam, 0-1 in deplasare cu Willem II Tilburg. De la Ajax a lipsit BOGDAN LOBONT, care nu a fost nici macar rezerva.
ASIA, Champions League, etapa a 4-a (faza grupelor)
* IONEL DANCIULESCU, suspendat, a lipsit de la Shandong Luneng (China), 6-1 acasa cu PSM Makassar (Indonezia). Shandong este liderul grupei, cu 12 puncte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.