Antrenorul echipei nationale de futsal a Spaniei, Javier Lozano, va sustine lectii teoretice si practice la cursul de instruire al antrenorilor romani de futsal, care va avea loc in perioada 26-28 aprilie la Bucuresti, a anuntat presedintele Comisiei
Antrenorul echipei nationale de futsal a Spaniei, Javier Lozano, va sustine lectii teoretice si practice la cursul de instruire al antrenorilor romani de futsal, care va avea loc in perioada 26-28 aprilie la Bucuresti, a anuntat presedintele Comisiei de Futsal a FRF, Dan Petrescu. La lectiile practice pe care le va tine Lozano vor participa si componentii Nationalei de futsal a Romaniei. Programul cursului cuprinde sedinte teoretice, bazate pe studiu video, care vor avea loc in fiecare zi, intre orele 10 si 12.30, la Sala Peluza a Casei Fotbalului, precum si antrenamente tehnico-tactice la Sala Antilopa, zilnic, intre orele 17 si 19. Lozano, 45 de ani, este antrenorul echipei nationale de futsal a Spaniei din 1992, castigand ultimele doua editii al CM (Guatemala 2000 si Taipei 2004), trei titluri europene (Spania 1996, Rusia 2001 si Cehia 2005), locul doi la CM din 1996 si locul 3 la CM din 1992. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.