"Trebuie sa se termine cu practica sacoselor cu cozonaci si oua, a sacilor cu miel sau a bidoanelor cu vin transbordate dintr-un portbagaj in altul, in preajma sediului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sau in alta parte", a avertizat, ieri,
"Trebuie sa se termine cu practica sacoselor cu cozonaci si oua, a sacilor cu miel sau a bidoanelor cu vin transbordate dintr-un portbagaj in altul, in preajma sediului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sau in alta parte", a avertizat, ieri, presedintele ANAF, Sebastian Bodu. El a amenintat functionarii publici, dar si "persoanele binevoitoare" ca vor fi luate masuri drastice pentru evitarea acestor practici care "tin de alte vremuri". Declaratia a fost facuta in contextul in care, potrivit lui Bodu, in anii precedenti in perioada sarbatorilor s-a practicat un obicei prin care diverse persoane ofereau functionarilor publici si/sau demnitarilor produse alimentare specifice. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.