Nicolae Dica a declarat ieri, pe chat-ul FC Steaua, ca partida cu FC Arges va fi mai dificila decat cea cu Univ. Craiova. "Disputarea meciului cu FC Arges cu portile inchise nu este binevenita. Cred ca putem juca la fel de bine si fara suporteri, dar
Nicolae Dica a declarat ieri, pe chat-ul FC Steaua, ca partida cu FC Arges va fi mai dificila decat cea cu Univ. Craiova. "Disputarea meciului cu FC Arges cu portile inchise nu este binevenita. Cred ca putem juca la fel de bine si fara suporteri, dar ii vrem pe fani in tribune, suntem invatati cu sustinerea lor", a spus Dica. "Decarul" din Ghencea a afirmat ca problemele sale cu suporterii, care nu l-au agreat pana la meciul cu Dinamo, au inceput dupa penalty-ul ratat in finalul partidei cu FC Arges din tur, la 2-2. "Ma demoralizeaza cand suporterii ma huiduie la prima greseala. Oricum, daca am primi penalty cu FC Arges as avea curaj sa bat. Inainte sa execut penalty-ul de la meciul cu Valencia ma gandeam ca daca ratez trebuie sa-mi fac bagajele", a spus Dica. Acesta a mentionat ca golul inscris lui Dinamo este cel mai important din cariera sa si i-a multumit lui Zenga pentru ajutor. "Am avut meciuri bune cu Neaga si cred ca daca ar fi ramas, am fi avut rezultate mai bune. Sunt sigur ca luam campionatul", a comentat Dica, adaugand ca la Steaua se intelege cel mai bine cu Radoi si ca se simte cel mai bine in linia de atac. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.