Cristi Iacob revine pe micile ecrane odata cu serialul "Baieti buni", care va fi difuzat la Pro TV incepand de duminica de la ora 21.45 si in care actorul il interpreteaza pe Nelu Ion, cunoscut atat in lumea interlopa, cat si de politisti sub numele
Cristi Iacob revine pe micile ecrane odata cu serialul "Baieti buni", care va fi difuzat la Pro TV incepand de duminica de la ora 21.45 si in care actorul il interpreteaza pe Nelu Ion, cunoscut atat in lumea interlopa, cat si de politisti sub numele de Rotula. Acest personaj este mana dreapta a lui Ciupanezu - mafiotul interpretat de Stefan Banica Jr, informeaza Mediafax. De fiecare data cand Ciupanezu are cate o problema de rezolvat, Rotula este cel trimis sa se ocupe de ea. Calm, relaxat si foarte ambitios, Rotula ucide cu sange rece si viseaza la ziua in care va avea autonomie fata de Ciupanezu. "Ba, te-mpusc! Vezi? Ti-am spus..." este una dintre replicile care il caracterizeaza. Singurul moment in care Rotula isi pierde stapanirea de sine este scena in care descopera ca Edi Boboc, personajul interpretat de Dragos Bucur, este de fapt un politist infiltrat in lumea interlopa. "M-am gandit foarte mult la felul in care urma sa interpretez acest personaj si mi-a fost clar de la bun inceput ca rolul nu avea cum sa-mi iasa daca as fi ales sa fac din Rotula un personaj violent. Asa ca am ales sa-l fac un personaj calm si cu foarte multa stapanire de sine", spune Cristi Iacob. Inainte de "Baieti buni", Cristi Iacob a mai jucat in "The Uncrowned Heart", "Entre chiens et loups", "Epicenter", "Omul zilei", "Pepe si Fifi" si "Priveste inainte cu manie", iar la Pro TV a prezentat emisiunea-concurs "Risti si castigi". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.