Mai multe echipe de tineri au concurat ieri in cadrul concursului de Comunicare Politica a Olimpiadelor comunicarii, proiect anual organizat de Asociatia Ethos, promovat de cunoscute institutii media, printre care si ZIUA. Evenimentul a fost organiza
Mai multe echipe de tineri au concurat ieri in cadrul concursului de Comunicare Politica a Olimpiadelor comunicarii, proiect anual organizat de Asociatia Ethos, promovat de cunoscute institutii media, printre care si ZIUA. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, gazda oficiala a Olimpiadelor Comunicarii. Etapa politica reprezinta doar una dintre cele patru probe ale concursului, castigatorii Olimpiadelor urmand sa fie anuntati in cursul saptamanii viitoare. Din juriu au facut parte greii industriei de comunicare din Romania: specialisti din companii, din agentii de relatii publice si advertising, jurnalisti de top si figuri importante ale spatiului universitar. In cadrul probei de Comunicare Politica, echipele concurente au prezentat un pachet de strategii de imagine pentru o serie de senatori si deputati, pornind de la o tema aleasa de oamenii politici. Oamenii politici care au oferit teme la proba Comunicare Politica sunt Cristian Boureanu (PNL), Eckstein Kovacs (UDMR), Roberta Anastase (PD), Victor Ponta (PSD), Adrian Cioroianu (PNL), Monica Iacob Ridzi (PD), Bogdan Pascu (PUR), Daniel Buda (PD), Daciana Sarbu (PSD) si Raluca Turcan (PNL). Dezvoltand tematicile oferite, tinerii au formulat adevarate strategii de imagine pentru clientii lor politici. Ei au dat dovada de inventivitate recurgand la tehnici interactive de popularizare a senatorilor si deputatilor. De asemenea, tinerii au formulat o serie de slogane electorale deosebit de incisive si moderne. Medaliile castigate in concursul Olimpiadelor reprezinta o distinctie importanta pentru tinerii care isi doresc cariere in domeniul comunicarii profesioniste. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.