Vedeta B1Tv, Alina Stancu, se marita. Nunta va avea loc dupa Paste, pe 14 mai si va incununa un deceniu de cand Alina si Cristian Rizescu sunt impreuna si cinci ani de la logodna. Viitoarea mireasa este foarte emotionata desi si-a propus sa intampine
Vedeta B1Tv, Alina Stancu, se marita. Nunta va avea loc dupa Paste, pe 14 mai si va incununa un deceniu de cand Alina si Cristian Rizescu sunt impreuna si cinci ani de la logodna. Viitoarea mireasa este foarte emotionata desi si-a propus sa intampine fericitul eveniment cu calmitate.
Cuplul va avea doua perechi de nasi: Iulia si Niels Schnecker si Monica si Adrian Cocosila, preot, prieten de suflet al cuplului.
Rochia, ivoar, poarta marca Monicai Darie, este lunga cu trena, iar voalul, piesa nuptiala de suflet a Alinei, este lung, brodat pe margini cu dantela.
Verighetele tinerilor insuratei sunt cadou de la parinti.
"Ne-am hotarat sa le pastram pentru ca sunt un dar din suflet si ne-am logodit cu ele in fata lui Dumnezeu", ne-a spus Alina. Sorin Ganciu si Gina Ivascu, partenerii ei de prezentare, de la "Viata dimineata" s-au molipsit de fericire si deja au emotii pentru colega lor.
O fire foarte sigura pe ea, Alina stie ca totul va iesi ca la carte, mai putin partea care implica furatul miresei.
A primit atatea "amenintari", incat Cristian a spus ca va trebui sa primeasca si el o recompensa pentru a-si accepta mireasa inapoi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.