Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ieri ca telefoanele ziaristilor ar trebui sa fie ascultate de serviciile de informatii, deoarece printre jurnalisti se pot gasi "agenti straini". "Steaua legionara, rasism, xenofobie, violenta, astea pot afect
Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ieri ca telefoanele ziaristilor ar trebui sa fie ascultate de serviciile de informatii, deoarece printre jurnalisti se pot gasi "agenti straini". "Steaua legionara, rasism, xenofobie, violenta, astea pot afecta imaginea Stelei in Europa. In Romania, telefoanele trebuie sa fie ascultate. De ce sa nu se asculte telefoanele? Sa fie ascultate telefoanele tuturor jurnalistilor de catre serviciile de informatii, pentru ca prin presa se poate dezinforma opinia publica, iar printre ziaristi pot fi agenti straini, care sa creeze ceea ce vor ei", a spus patronul stelist. Gigi Becali a continuat sustinand ca numai in felul acesta pot fi depistati vinovatii. "S-au revoltat ca Ardelean asculta telefoanele la doi jurnalisti. Pai si daca asculta, care e problema? Sa le asculte la toti, sa vedem care sunt nenorocitii in tara asta, dar nu le convine, ca ii demasca", a afirmat oficialul gruparii din Ghencea. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.