Grupul Rompetrol a obtinut, in primele trei luni ale anului, o cifra de afaceri de 507 milioane de dolari si un profit net de 43 milioane de dolari, depasind estimarile initiale ale companiei, conform unui comunicat al grupului. "Aceste rezultate, ca
Grupul Rompetrol a obtinut, in primele trei luni ale anului, o cifra de afaceri de 507 milioane de dolari si un profit net de 43 milioane de dolari, depasind estimarile initiale ale companiei, conform unui comunicat al grupului. "Aceste rezultate, care se situeaza peste estimarile noastre, se datoreaza productivitatii crescute la Rafinaria Petromidia, eficientei intregii companii, cat si liberalizarii survenite in acest an pe piata de carburant din tara", a declarat Dinu Patriciu, presedintele grupului Rompetrol. Rompetrol Rafinare Constanta a raportat, pentru primul trimestru al anului, o cifra de afaceri consolidata de 469 milioane de dolari, rafinaria inregistrand un profit operational de 52 milioane de dolari si un profit net de 41 milioane de dolari. In 2004, compania a realizat o cifra de afaceri de 1,61 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.