Nici nu se terminase bine primul meci din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei la handbal masculin, in care HCM Constanta a invins, in deplasare, pe Dinamo-Baumit, cu scorul de 36-32, ca presedintele gruparii ros-albe, chestorul Marcel Popescu, a si f
Nici nu se terminase bine primul meci din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei la handbal masculin, in care HCM Constanta a invins, in deplasare, pe Dinamo-Baumit, cu scorul de 36-32, ca presedintele gruparii ros-albe, chestorul Marcel Popescu, a si facut public faptul ca a intrat in razboi cu jucatorii sai. "Am evoluat rusinos! Este o infrangere care ne doare, chiar daca avem infirmeria plina de accidentati, iar o parte dintre jucatori au acuzat anumite probleme medicale. Acesti jucatori nu merita respectul nostru", a spus Popescu. Iritat peste masura, Popescu a continuat pe acelasi ton: "Antrenorii au incercat totul, dar ce vina au ei cand un jucator rateaza de cinci ori consecutiv singur cu portarul?". De partea cealalta, in tabara constantenilor, antrenorul Aihan Omer incerca sa tempereze bucuria jucatorilor. "Nu trebuie sa facem greseala de a ne considera deja calificati. Dinamo este o echipa imprevizibila, la fel ca si noi de altfel", a punctat Omer, adaugand ca returul trebuie abordat ca si cum echipa sa ar fi pierdut meciul de miercuri seara la un gol diferenta. De consemnat ca principalii marcatori ai ros-albilor au fost Cozma (8 goluri), Jurca, B. Voica si Ustinov (cate 6), in vreme ce de la oaspeti cei mai prolifici au fost Toma (10), Tucanu si Stavrositu (cate 6). In cealalta semifinala a competitiei KO, Uztel Ploiesti a trecut, pe teren propriu, de HCM Baia Mare, cu scorul de 25-24, cele mai multe goluri fiind inscrise de Carstoaia (8), respectiv Ghionea (7).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.