Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita, a declarat ieri ca nu stie daca ii va mai oferi lui Viorel Moldovan conducerea clubului, deoarece este dezamagit de faptul ca tatal atacantului este acum suporterul lui "Poli" Timisoara. "Lordul" crede c
Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita, a declarat ieri ca nu stie daca ii va mai oferi lui Viorel Moldovan conducerea clubului, deoarece este dezamagit de faptul ca tatal atacantului este acum suporterul lui "Poli" Timisoara. "Lordul" crede ca Vasile, tatal lui Moldovan, ar trebui sa manifeste un atasament total fata de Bistrita. "Familia lui Moldovan ar trebui sa tina cu Gloria in orice conditii, pentru ca noi i-am facut o oferta foarte avantajoasa. Nu stiu daca ii voi mai face oferte lui Viorel Moldovan sa vina la Bistrita. Eu, daca eram in locul lui, nu refuzam oferta pe care i-am facut-o, sa conduca acest club. Cred ca a fost o oferta extrem de generoasa. Am inteles ca a ales Timisoara din motive financiare, dar este treaba lui", a declarat Padureanu. Tatal lui Moldovan a declarat ca il sustine pe Viorel oriunde ar juca. "Atunci cand joaca Gloria cu alte echipe, evident ca tinem cu Gloria, dar cand joaca cu Timisoara, unde evolueaza Viorel, nu pot tine decat cu echipa lui", a declarat Vasile Moldovan. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.