TURCIA, cupa, semifinale (un singur meci) * Galatasaray Istanbul, echipa antrenata de GICA HAGI, a castigat meciul de pe "Ali Sami Yen" cu Trabzonspor, scor 5-3 dupa executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute de joc si al pr
TURCIA, cupa, semifinale (un singur meci) * Galatasaray Istanbul, echipa antrenata de GICA HAGI, a castigat meciul de pe "Ali Sami Yen" cu Trabzonspor, scor 5-3 dupa executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute de joc si al prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Trabzonspor a marcat Fatih, in minutul 57, in timp ce golul lui Galatasaray a fost inscris de Necati Ates, in minutul 89. La loviturile de departajare, pentru Galatasaray au inscris Ergun, Hasan Kabze, Necati si Hasan Sas. A ratat Sabri Sarioglu. Pentru Trabzonspor au marcat Yattara si Celalettin, iar Szymkowiak si M. Yilmaz au ratat. "Echipa mea a fost puternica si a crezut pana la final ca poate invinge. A jucat foarte bine, dar a facut si greseli. A muncit mult pentru calificare. Jucatorii mei au meritat aceasta victorie", a spus Hagi dupa meci. A doua semifinala a Cupei Turciei urma sa se dispute aseara, intre Fenerbahce si Denizlispor.
BELGIA, cupa, semifinale, tur * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, 0-1 in deplasare cu FC Bruges. Returul este programat pe 10/11 mai.
ITALIA, Serie A, etapa a 32-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 0-2 acasa cu AC Siena * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Bologna, 1-1 in deplasare cu Lecce * Juventus, echipa la care este legitimat ADRIAN MUTU (suspendat pana pe 18 mai), a pierdut acasa, scor 0-1 cu Inter Milano.
ITALIA, Serie B, etapa a 34-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 0-2 acasa cu Ternana * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru AC Torino, 3-0 in deplasare cu AC Venezia.
ELVETIA, Challange League, etapa a 27-a * ADRIAN PIT a fost integralist pentru AC Bellinzona, 1-0 acasa cu Juventus Zürich. De la gazde a lipsit CRISTIAN IANU, suspendat * Yverdon, echipa antrenata de RADU NUNWEILLER, a castigat in deplasare, scor 2-0 cu Bulle.
ELVETIA, cupa, semifinale (un singur meci) * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru FC Zürich, 3-1 acasa cu Young Boys Berna. Filipescu si Tararache au primit cate un cartonas galben. De la FC Zürich a lipsit ADRIAN ILIE, accidentat. FC Zürich va juca finala competitiei pe 16 mai, cu FC Luzern, echipa din liga a doua, Challange League.
RUSIA, cupa, sferturi de finala (retur) * CRISTIAN DANCIA a fost titular pentru Torpedo Moscova, 0-3 acasa cu Himki. Dancia a fost schimbat la pauza de Volokov. Torpedo a ratat calificarea (1-1 in tur) * ERIK LINCAR a intrat in minutul 85 pentru Amkar Perm, 1-1 in deplasare cu Krilia Sovetov. Lincar l-a inlocuit pe Belorukov. Amkar s-a calificat pentru semifinale (1-0 in tur), unde va intalni pe Himki.
CROATIA, cupa, semifinale (tur) * DUMITRU MITU a fost integralist pentru NK Rijeka, 3-2 acasa cu Varteks.
UNGARIA, cupa, semifinale (un singur meci) * SORIN BOTIS a fost integralist pentru Ferencvaros, 3-1 in deplasare cu Elore. De la Ferencvaros, care va juca in finala cu Sopron, a lipsit MARIUS SASU.
GERMANIA, cupa, semifinale (un singur meci) * CLAUDIU RADUCANU a lipsit din lotul Arminiei Bielefeld, 0-2 pe teren propriu cu Bayern Munchen. Arminia a ratat calificarea in finala.
MOLDOVA, Divizia Nationala, restanta * RAZVAN COCIS a marcat golul lui Serif Tiraspol, 1-0 acasa cu Dacia Chisinau. Cocis a marcat in minutele de prelungiri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.