Gica Craioveanu a declarat ca nu s-a hotarat daca va continua sa evolueze inca un sezon la Getafe sau va accepta oferta formulata de o grupare din Qatar, informeaza "As". "Craioveanu a discutat miercuri cu studentii de la sectia de Jurnalism a Univer
Gica Craioveanu a declarat ca nu s-a hotarat daca va continua sa evolueze inca un sezon la Getafe sau va accepta oferta formulata de o grupare din Qatar, informeaza "As". "Craioveanu a discutat miercuri cu studentii de la sectia de Jurnalism a Universitatii Europene din Madrid. Tema principala a fost viitorul sau. Romanul are o oferta de la un club din Qatar si nu stie daca sa accepte petrodolarii sau sa continue la Getafe. "Oasele mele batrane au nevoie de caldura", a spus el. Pe de alta parte, exista lucruri care pot conta mai mult decat banii: "Spania este casa mea. Sotia mea vrea sa ma convinga sa raman aici, la fel ca si presedintele, asa ca trebuie sa ma gandesc bine"", scrie cotidianul spaniol care noteaza ca romanul este incantat de faptul ca a fost laudat de presedintele lui Getafe, Miguel Angel Torres, si de antrenorul Quique Sanchez Flores. "Mereu am spus ca un fotbalist fara increderea antrenorului nu conteaza. Ma simt iubit aici, dar nu pot spune nimic. Reactia suporterilor care mi-au cerut sa continuu m-a umplut de mandrie", a spus Craioveanu. Intrebat de studenti ce meserie si-ar fi ales daca nu era fotbalist, Gica a spus: "Nu am nici o indoiala. M-as fi dedicat muzicii, pentru ca seman mult cu Sting, iar oamenii ma confunda cu el". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.