Delegatia Comisiei Europene in Romania a primit un numar-record de proiecte de informare europeana in cadrul programului Phare al Uniunii Europene - Fondul Europa. Programul are un buget anual de 1 milion de euro si a fost lansat pe 17 februarie 2005
Delegatia Comisiei Europene in Romania a primit un numar-record de proiecte de informare europeana in cadrul programului Phare al Uniunii Europene - Fondul Europa. Programul are un buget anual de 1 milion de euro si a fost lansat pe 17 februarie 2005, cu termen-limita 18 aprilie 2005. Prin Fondul Europa sunt finantate proiecte ce isi propun sa contribuie la constientizarea cetatenilor din Romania asupra procesului de aderare la Uniunea Europeana. Proiectele propuse spre finantare vor fi evaluate de o Comisie de experti independenti, angajati de Delegatia Comisiei Europene in urma unui apel lansat pe Internet. Comisia va face recomandari privind lista proiectelor propuse spre finantare, in ordinea punctajului obtinut conform grilei de evaluare publicate pe 17 februarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.