Rapid joaca astazi, la Brasov, un meci care ii poate influenta decisiv sezonul. La sase puncte in urma liderului Steaua si la cinci distanta de a doua clasata, Dinamo (pe care o va intalni in meci direct in deplasare), Rapidul este condamnat sa casti
Rapid joaca astazi, la Brasov, un meci care ii poate influenta decisiv sezonul. La sase puncte in urma liderului Steaua si la cinci distanta de a doua clasata, Dinamo (pe care o va intalni in meci direct in deplasare), Rapidul este condamnat sa castige pentru a ramane in lupta pentru un loc de cupa europeana si, de ce nu, chiar pentru titlu. Partida de sub Tampa are o incarcatura aparte. In etapa a 13-a din sezonul 2001-2002, Rapid s-a retras de pe teren in minutele de prelungiri, la scorul de 1-0 pentru FC Brasov, deoarece Sorin Corpodean (care va conduce si meciul de astazi) nu le-a acordat un penalty. Antrenorul de atunci al giulestenilor, Viorel Hizo, a scos echipa din teren la indemnul principalului actionar al clubului, George Copos. Dupa acel meci, Corpodean a fost notat cu 8 de observatorul Mircea Nesu, iar Nicolae Grigorescu, seful de atunci al CCA, nu l-a suspendat pe "central". Altfel, actualul tehnician al Rapidului, Razvan Lucescu, si-a inceput cariera de antrenor chiar la FC Brasov. Lucescu a si jucat sub Tampa, fiind portar in perioada in care FC Brasov a scapat de retrogradare cu Florin Halagian pe banca tehnica, dupa doua victorii controversate acasa, 4-3 cu Dinamo si 3-2 cu Rapid (cu Mircea Lucescu antrenor). "Am avut satisfactii legate de Brasov, dar acum gandesc ca am in fata un adversar obisnuit", a spus Lucescu despre meciul de astazi.
In schimb, starea de spirit a brasovenilor este dezastruoasa, mai ales ca antrenorul Gabi Stan si-a anuntat ieri demisia. "Nici nu stiu daca mai stau pe banca la meciul cu Rapid, dar dupa acest meci voi pleca, pentru ca nu mai sunt dorit", a spus Stan, care ar putea fi inlocuit de Marius Lacatus.
Artimon: "Ne jucam ultimele sanse"
In al doilea meci al zilei, Bacaul primeste vizita lui Apulum, o alta "condamnata". "Trebuie sa scoatem un rezultat bun, mai ales ca jucam impotriva unei echipe aflate in zona periculoasa a clasamentului", a declarat Alin Artimon, tehnicianul lui Apulum. Atacantul Miroslav Giuchici este de parere ca in partida cu FCM Bacau sunt in joc sase puncte: "In conditiile in care vom invinge la Bacau, noi vom veni pe minus 11 la adevar, in vreme ce ei vor trece pe minus 9. Este un meci de sase puncte si trebuie sa-l castigam. Sa dau un pronostic? Vom marca un gol mai mult decit FCM Bacau". Moldovenii au o pozitie relativ linistita in clasament, dar orice pas gresit pe teren propriu poate trimite echipa in zona retrogradarii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.