LPF a decis ieri ca Steaua si Rapid sa fie sanctionate cu disputarea cu portile inchise a urmatorului meci de pe teren propriu, dupa scandarile galeriilor celor doua echipe la meciul direct din Ghencea. Astfel, Steaua va juca in Ghencea fara spectato
LPF a decis ieri ca Steaua si Rapid sa fie sanctionate cu disputarea cu portile inchise a urmatorului meci de pe teren propriu, dupa scandarile galeriilor celor doua echipe la meciul direct din Ghencea. Astfel, Steaua va juca in Ghencea fara spectatori sambata, 23 aprilie, in etapa a 21-a a Diviziei A, contra lui FC Arges, iar Rapid va disputa in Giulesti partida cu "Poli" Timisoara, de pe 27 aprilie, din etapa a 22-a a Diviziei A, cu portile inchise. Altfel, Comisia de Apel a LPF a decis ca Gabi Safta, crainicul Stadionului "Steaua", sa fie suspendat pentru sase luni. Decizia vine ca urmare a protestului inaintat de Rapid catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Safta fiind acuzat de rasism si de incitarea galeriilor. Safta l-a facut "tigan nenorocit" pe Razvan Lucescu la conferinta de presa de dupa meciul Steaua - Rapid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.