Presedintele Traian Basescu i-a acuzat, ieri, de fals pe procurorii care au instrumentat cazul "Flota". Seful statului a invocat acest lucru la finalul termenului de la instanta suprema, cand a fost luata in discutie si incetarea procesului din cauza
Presedintele Traian Basescu i-a acuzat, ieri, de fals pe procurorii care au instrumentat cazul "Flota". Seful statului a invocat acest lucru la finalul termenului de la instanta suprema, cand a fost luata in discutie si incetarea procesului din cauza calitatii de presedinte a lui Basescu.
"In acest dosar au fost facute falsuri chiar de catre procurori. Puteti vedea ca in dosar exista mai multe lucruri care sunt realitati, unul dintre acestea fiind acela ca expertiza (n.r. financiar-contabila) a fost facuta de o persoana care, prin calificarea sa, era electrician de bord (...), iar expertiza a scris-o dupa dictare", a sustinut Basescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.