Comisia de Disciplina a FRF, prezidata de Doru Viorel Ursu (foto), a decis ieri penalizarea cu doua puncte a Jiului Petrosani si amendarea clubului cu 1000 de euro. De asemenea, patronul Alin Simota si consilierul Gheorghe Boruga au primit avertismen
Comisia de Disciplina a FRF, prezidata de Doru Viorel Ursu (foto), a decis ieri penalizarea cu doua puncte a Jiului Petrosani si amendarea clubului cu 1000 de euro. De asemenea, patronul Alin Simota si consilierul Gheorghe Boruga au primit avertisment. Cei doi oficiali au intrat in vestiarul arbitrilor la pauza meciului Jiul - Armatura Zalau (scor 3-3; s-a jucat pe 16 aprilie), adresandu-se acestora intr-o maniera contrara regulamentului. Centralul Viorel Sandu a scris in raportul de arbitraj ca Simota a cerut arbitrilor sa faciliteze victoria gazdelor. Astfel, Jiul are acum 44 de puncte, in timp ce Gaz mMetan Medias, ocupanta locului secund, are 42 de puncte si un meci mai putin disputat. Simota a negat cele scrise de Viorel Sandu in raport si a anuntat ca va face apel. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.