Omar Hayssam s-a victimizat ieri in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti unde s-a judecat recursul pentru cel de-al doilea mandat de arestare emis de TMB pe numele sau. Omul de afaceri sirian a invocat in fata instantei presiunea mediatica la
Omar Hayssam s-a victimizat ieri in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti unde s-a judecat recursul pentru cel de-al doilea mandat de arestare emis de TMB pe numele sau. Omul de afaceri sirian a invocat in fata instantei presiunea mediatica la care e supus si s-a declarat nevinovat la acuzele de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani in "dosarul Foresta". Cu toate acestea, judecatorii au respins cererea sirianului. Tot ieri, procurorii Parchetului General au inceput urmarirea penala impotriva lui Hayssam si a mai multor functionari APAPS in dosarul "Baneasa". in urma privatizarii societatii IPRS Baneasa, licitatie castigata de firma siriana Ogharit reprezentata de Hayssam, statul a fost prejudiciat cu peste 3 milioane de euro. Sub diverse pretexte, de la negocieri au fost eliminate firme ca Siemens, Motorola, Texas Instruments si Elmefa Bedrijven.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.